Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Απάντηση στην παράταξη «Ιωάννινα 2023»

Η Δημοτική Αρχή με έκπληξη παρακολούθησε την τελευταία επίθεση που εξαπέλυσε η παράταξη «Ιωάννινα 2023» για την παραχώρηση αθλητικών χώρων και αιθουσών πολλαπλών χρήσεων σε σχολικές μονάδες.

Η παράταξη της Τατιάνας Καλογιάννη υποστηρίζει ότι κατηγορήθηκε από την Δημοτική Αρχή, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε καμία δημόσια τοποθέτηση.

Απορίας άξιον λοιπόν προς τι η νέα επίθεση όταν δεν δόθηκε καμία αφορμή.

Τελικά την κ. Καλογιάννη το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να εξαπολύει επιθέσεις πιστεύοντας ότι με αυτές θα πλήξει την δημοτική αρχή, ακόμη κι είναι κενές περιεχομένου.

Η Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει το θέμα της παραχώρησης αθλητικών και άλλων χώρων σε συλλόγους της περιοχής με την δέουσα σοβαρότητα που επιβάλλει και η πανδημία.

Ήδη οι αποφάσεις έχουν ληφθεί από τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.

Θα κατατεθούν προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο και κει πλέον θα έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν με καθαρό τρόπο όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, όλες οι παρατάξεις.

Η κ. Καλογιάννη βιάστηκε να κατασκευάσει επιθέσεις που ποτέ δεν έγιναν. Προφανώς θα έχει τους λόγους της. Αποθέωση της μικροπολιτικής της.