Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για μια ακόμη φορά η κ. Καλογιάννη χάνει εντελώς κάθε μέτρο

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η κ. Καλογιάννη η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων σημειώνει τα εξής:

Δυστυχώς, πριν καλά καλά αρχίσει η προεκλογική περίοδος  η κ. Καλογιάννη άφησε στην άκρη τον πολιτικό πολιτισμό και εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία χάνει κάθε μέτρο.

Βέβαια ότι η κ. Καλογιάννη δεν έχει καλές σχέσεις με το μέτρο το γνωρίζαμε από τον τρόπο με τον οποίο συμμετείχε ως αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ιωαννίνων στον σχεδιασμό της Λεωφόρου Στ. Νιάρχου η οποία φυσικά και παραμένει μια κεντρική αρτηρία για το δήμο Ιωαννιτών, αυτό δε σημαίνει όμως ότι το έργο που οδεύει προς κατασκευή δεν είναι φαραωνικό και ως τέτοιο θα κατασπαταλήσει πόρους από το ΕΣΠΑ.

Τέλος, αν η «πολιτική βούληση, η αποφασιστικότητα και η εντατική δουλειά» όπως τις εννοεί η κ. Καλογιάννη οδηγούν σε τέτοιες αποφάσεις, τότε σίγουρα αυτό δεν μπορεί να βαφτιστεί «αποτελεσματικότητα».