Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Δήλωση Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ

Για όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο από την επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα 2023» ρωτήθηκε από δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Ο Δήμαρχος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η κ. Καλογιάννη διέβει τον Ρουβίκωνα. Η προμελετημένη τοποθέτησή της στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αποτελεί βαθιά προσβολή για το σύνολο των μελών της Δημοτικής Αρχής.

Τα περισσότερα από όσα ισχυρίστηκε απαντήθηκαν.

Όμως υπάρχει ένα σημείο ιδιαιτέρως συκοφαντικό  στο οποίο θέλω να σταθώ.

Απευθυνόμενη λοιπόν σε μένα, σε προσωπικό τόνο είπε: «Έχετε ξεκινήσει, ήδη, την προεκλογική σας εκστρατεία για το 2023; Σ’ αυτήν εντάσσονται οι άνευ λόγου και αιτίας –χρηματοδοτούμενες από τον προϋπολογισμό του Δήμου- παραστάσεις σας, αλλά και προσφωνήσεις σε κάθε είδους ημερίδες και εκδηλώσεις, χωρίς καμμία αξία και ουσία, απλώς για πριμοδότηση των αφανών συμμαχιών σας;»

Δεν γνωρίζω τι εννοεί η κ. Καλογιάννη ούτε μπορώ να παρακολουθήσω το παραλήρημα της. Φαίνεται πως το μόνο που την απασχολεί είναι οι εκλογές του 2023.

Όμως ο ισχυρισμός της ότι δαπανώνται χρήματα από τον προϋπολογισμό του δήμου για πριμοδότηση αφανών συμμαχιών του δημάρχου αποτελεί βαριά συκοφαντία και δεν εντάσσεται στο πλαίσιο μιας πολιτικής αντιπαράθεσης, ακόμη και σφοδρής.

Πρόκειται για λάσπη και δεν τιμά την ίδια. Ελπίζω να αντιληφθεί την ύβρη που διέπραξε.

Η παρουσία του δημάρχου σε ημερίδες και εκδηλώσεις και οι προσφωνήσεις αποτελούν τιμή για τον θεσμό.

Τον θεσμό αυτό θα τον τιμήσουμε μέχρι τέλους.

Η κ. Καλογιάννη μπορεί να συνεχίσει τον μοναχικό της δρόμο.. Είτε αυτός οδηγεί στο 2023 είτε δεν οδηγεί πουθενά!