Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Διεξαγωγή συμποσίου ανοιχτής κουζίνας «MMM…ULTICULTURAL COOKING: MIXING FLAVOURS – MATCHING NATIONS»

Ο Δήμος Ιωαννιτών στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου “Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα για Πόλεις Ενσωμάτωσης – European Platform of Integrating Cities (EPIC)” διοργανώνει με την υποστήριξη του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων συμπόσιο ανοιχτής κουζίνας με τίτλο “MMM…ULTICULTURAL COOKING: MIXING FLAVOURS – MATCHING NATIONS” την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 και ώρες 12:00 – 15:00 στον αύλειο χώρο του Αρχοντικού Πυρσινέλλα (Παπάζογλου 8-10).

Στόχος του συμποσίου είναι η ανταλλαγή των πολιτιστικών χαρακτηριστικών κάθε έθνους μέσω της χρήσης μοναδικών συστατικών, τεχνικών, αρωμάτων και γεύσεων ενισχύοντας μια αμοιβαία αλληλεπίδραση που θα οδηγήσει στην ενδυνάμωση της ένταξης των μεταναστών και των προσφύγων στην τοπική κοινωνία.

Η εκδήλωση είναι αντοιχτή προς το κοινό, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν σπεσιαλιτέ από τη Συρία, το Ιράκ, τη Σιέρα Λεόνε, το Αφγανιστάν, την Ελλάδα, καθώς και μία ρωμανιώτικη συνταγή στη μνήμη του εκλιπόντος Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας στο 26513 61393 ή αποστέλλοντας email στο epicioannina@gmail.com .