Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Δυσάρεστη αλλά επιβεβλημένη απόφαση

«Δεν είναι μία ευχάριστη απόφαση, όμως είναι επιβεβλημένη για να αποφευχθεί το λάθος, για να βγούμε όσο το δυνατό νωρίτερα από τα απαγορευτικά μέτρα που έφερε η πανδημία».

Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, με αφορμή την απόφαση που έλαβε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για απαγόρευση της κυκλοφορίας στην παραλίμνιο, το δάσος του Φρόντζου και τους παράδρομους της παράκαμψης.

Ο Δήμαρχος για μία ακόμη φορά επισήμανε ότι απαιτείται ατομική και συλλογική ευθύνη ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατό περισσότερο ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού.

«Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγουμε τον συνωστισμό. Είμαστε σε μία πολύ ευαίσθητη χρονικά περίοδο όπου το κάθε λάθος μπορεί να είναι καταστροφικό. Πρέπει να κάνουμε αυτή τη θυσία, πρέπει να μείνουμε στο σπίτι ώστε να μπορέσουμε συντομότερα να προχωρήσουμε σε άρση των απαγορευτικών μέτρων. Στην άρση των μέτρων που θα μας επιτρέψουν να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα και να οδηγηθούμε στην επανεκκίνηση της οικονομίας», υπογράμμισε.

Καταλήγοντας στις δηλώσεις του τόνισε ότι «όλοι μαζί δεν πρέπει να δώσουμε καμία ευκαιρία στην μετάδοση του ιού και μεριμνούμε για την διασφάλιση της υγείας των διπλανών μας, ειδικά των ηλικιωμένων ατόμων και των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού».