Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Εθελοντικές δράσεις από το Τμήμα Πρασίνου

Εθελοντικές και συνεργατικές δράσεις προωθεί και υλοποιεί το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου με τοπικούς φορείς αλλά και εταιρίες στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης.

Έτσι, το πάρκο επί της οδού Ρήγα Φεραίου και Εθν. Αντιστάσεως στα Καρδαμίτσια, θα αποτελέσει το τρίτο σημείο ανάπλασης του 2019 για τους εθελοντές του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ελληνική αλυσίδα supermarket My market. Οι εργαζόμενοι των τοπικών καταστημάτων My market και METRO Cash & Carry της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων, της Πρέβεζας και της Άρτας, πρόκειται να γίνουν εθελοντές για μια ημέρα με τη βοήθειας της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Ethelon. Όλοι μαζί και σε συνεργασία με το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ιωαννιτών, θα δουλέψουν την Κυριακή 23 Ιουνίου από τις 9 ως 13.00, με κοινό σκοπό τον εξωραϊσμό του πάρκου.

Η δράση θα περιλαμβάνει καθαρισμό της πλατείας,  κηπουρική, τρίψιμο και βάψιμο στα παγκάκια, καθώς και βάψιμο και επιδιόρθωση του περιβάλλοντα χώρου.