Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Ευχές και μηνύματα για τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ εύχεται σε όλους τους μαθητές «καλή επιτυχία».

«Οι πανελλαδικές εξετάσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται ως αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα των παιδιών τα οποία αφήνουν πίσω τους το σχολείο. Αποτελούν κι έναν σταθμό. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα τα παιδιά δεν θα πρέπει ποτέ να σταματούν να κυνηγούν τα όνειρά τους», σημείωσε ο Δήμαρχος.

Η Πρόεδρος Φιλιώ Νόκα και τα μέλη του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής   Β/θμιας Εκπ/σης εύχονται από την πλευρά τους  καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές  της Γ΄ τάξης Λυκείου που συμμετέχουν στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

«Μία διαδικασία που αποτελεί τη βάση των προσδοκιών και ονείρων των παιδιών για το μέλλον τους. Σταθμός στη ζωή τους, αλλά  όχι ο μόνος, γιατί η ζωή έχει πολλές προκλήσεις και πολλές εξετάσεις αρκεί να εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας, τις γνώσεις σας και να προσπαθείτε,  γιατί οι προσπάθειες ποτέ δεν πάνε χαμένες.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν πάντα ένα ξεκίνημα για νέες προσπάθειες σε ένα περιβάλλον που αλλάζει με ταχύτητα και απαιτεί συνεχείς αγώνες στον στίβο της ζωής.

Είμαστε σίγουροι ότι οι μαθητές θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με υπομονή, ηρεμία και ψυχραιμία.

Συγχαίρουμε όλους τους εκπαιδευτικούς  που βοήθησαν τους μαθητές να φτάσουν στο επίπεδο των εξετάσεων καθώς και τους γονείς που σας συμπαραστάθηκαν.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία» σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους.