Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Ζωντανά διαδικτυακές «συναντήσεις» με ειδικούς

Σε εφαρμογή θέτει ο Δήμος Ιωαννιτών μία νέα πρωτοβουλία με στόχο την διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών.

Μετά από πρόταση της παράταξης «Ιωάννινα 2023» και με τις ενέργειες της Αντιδημαρχίας Έξυπνης Πόλης και της αρμόδιας υπηρεσίας, ξεκινούν ζωντανές διαδικτυακές συζητήσεις με ειδικούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση από ειδικούς σε θέματα που σχετίζονται τόσο με τον COVID-19 όσο  και με άλλες πτυχές της καθημερινότητας που έχει αλλάξει ριζικά λόγω των μέτρων για τον περιορισμό μετάδοσης του ιού.

Στο κανάλι του Δήμου Ιωαννιτών στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCBnc6kUKDgAMVc9W5g2yxAg ) θα πραγματοποιούνται live streaming με ειδικούς σε θέματα διατροφής, σωματικής άσκησης, υγιεινής, ψυχολογίας και άλλα.

Οι μεταδόσεις θα ξεκινούν στις 18.30 και τα βίντεο από τις συζητήσεις θα αποθηκεύονται  στο κανάλι και για μελλοντική χρήση.

Η πρώτη διαδικτυακή «συνάντηση» θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη στις 18.30 με τον διατροφολόγο Αποστόλη Θεοχάρους ο οποίος θα δώσει χρήσιμες οδηγίες για την διατροφή.

Κατά την διάρκεια των ζωντανών μεταδόσεων οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τα δικά τους ερωτήματα.

Για να μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στις ζωντανές μεταδόσεις εγγραφείτε στο κανάλι του Δήμου στο youtube ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις επόμενες προγραμματισμένες μεταδόσεις.