Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Θ . Μπέγκας: «Δουλεύουμε με σχέδιο για το μέλλον της Δημοτικής Ενότητας Περάματος»

Μετά την υπογραφή του έργου για την αντικατάσταση του φωτισμού στο Σπήλαιο Περάματος και την παραχώρηση της χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων για την καλύτερη αξιοποίησή τους στον Οργανισμό του Σπηλαίου ένα ακόμα σημαντικό έργο για τη συγκεκριμένη Δημοτική ενότητα, το οποίο μάλιστα χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους, υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων.

Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Έργα αναβάθμισης και βελτίωσης υποδομών ΔΕ Περάματος», συνολικού προϋπολογισμού 610.000 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει αναπλάσεις πλατειών, βελτίωση υποδομών, εργασίες βελτίωσης οδοστρώματος (οδοστρωσία-ασφαλτικά), ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων και επέκτασης ηλεκτροφωτισμού.

Με τη συμβασιοποίηση – υλοποίηση και αυτού του έργου ολοκληρώνεται με γρήγορους ρυθμούς μια σειρά παρεμβάσεων σε όλο τον Δήμο που χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους με βάση πάντα τον σχεδιασμό που έχει εκπονηθεί και ο οποίος έχει αποτυπωθεί στο τεχνικό πρόγραμμα της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

«Η Δημοτική Ενότητα Περάματος περνάει πια σε μια νέα πραγματικότητα. Μαζί και με τις άλλες παρεμβάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια η νέα αυτή εργολαβία έρχεται να δώσει στο Πέραμα την εικόνα που αξίζει να έχει.

Αυτή την εικόνα που αξίζουν να έχουν όλες οι Δημοτικές Ενότητες και η πόλη των Ιωαννίνων.

Άλλωστε ο σχεδιασμός που έχουμε αγκαλιάζει ολόκληρο το Δήμο. Με βάση πάντα τις οικονομικές μας δυνατότητες εκπονήσαμε ένα τεχνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά του Δήμου και σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα. Με λίγα λόγια, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε έργα για όλους τους γιαννιώτες. Έργα αναγκαία που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα, τους δημόσιους χώρους και τις βασικές υποδομές. Έργα με κοινωνικό πρόσημο που αμβλύνουν τις αντιθέσεις που υπήρχαν ακόμα και σε γειτονικές περιοχές του Δήμου. Προχωράμε με αισιοδοξία για να καταστήσουμε τα Γιάννενα ένα δήμο φιλικό προς τους κατοίκους του και φιλόξενο προς τους επισκέπτες του. Σε ότι αφορά το Πέραμα έχουμε αποδείξει ότι παρεμβάσεις μας φέρνουν αποτελέσματα. Το  ίδιο ελπίζω να γίνει κα σε θέματα που άπτονται ευρύτερων συνεργασιών, όπως αυτό του κόμβου της Εγνατίας στο Δρίσκο το οποίο παρακολουθούμε στενά», δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας.