Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός στη φωλιά των πελαργών

Συνεργεία του Δήμου Ιωαννιτών με την συνδρομή της Πυροσβεστικής προχώρησαν στον καθαρισμό της φωλιάς των πελαργών στο Τζαμί Καλούτσιανης.

Στη συγκεκριμένη φωλιά πέφτουν κλαδιά από τα δέντρα που βρίσκονται στην περιοχή και γι’ αυτό κάθε χρόνο ο Δήμος μεριμνά για τον καθαρισμό της ώστε οι φτερωτοί φίλοι της πόλης να την βρουν έτοιμη για την εγκατάστασή τους.

Ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς σημείωσε ότι η συγκεκριμένη ήταν μία από τις πιο όμορφες παρεμβάσεις των συνεργείων του Δήμου και ευχήθηκε ο ερχομός των πελαργών και της άνοιξης να φέρουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας για γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα που έχει διαταραχθεί εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοιού.

Παρών στην διαφορετική επιχείρηση της Κυριακής ήταν και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας «Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουμε ότι οι πελαργοί έρχονται στη φωλιά περί την 25η Μαρτίου. Ας ελπίσουμε ότι φέτος, εκτός από την όμορφη εικόνα τους στην Εθνική μας επέτειο, η παρουσία τους θα είναι και ένας καλός οιωνός για την γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα μακριά από τον κορωνοϊό!», ανέφερε ο κ. Μπαρτζώκας.

Ο Δήμος Ιωαννιτών ευχαριστεί την Πυροσβεστική για την συνδρομή της στον καθαρισμό της φωλιάς των πελαργών.