Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Παράταση διαδικτυακής έρευνας πολιτών σχετικά με τις Λύσεις Βιώσιμης Ενέργειας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου POCITYF

Προσκαλούμε όλους τους πολίτες της πόλης των Ιωαννίνων ηλικίας άνω των 18 καθώς και τους συλλόγους πολιτών να συμμετάσχουν σε διαδικτυακή έρευνα που διεξάγει ο Δήμος Ιωαννιτών στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου POCITYF, συγχρηματοδοτούμενου από το πρόγραμμα Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενός έργου έξυπνων πόλεων, που θα βοηθήσει τις ιστορικές πόλεις να γίνουν πιο πράσινες, πιο έξυπνες και πιο βιώσιμες όσον αφορά την παραγωγή και κατανάλωση ενέργειας, με σεβασμό στην πολιτιστική τους κληρονομιά και απώτερο στόχο τη βελτίωση της ευημερίας των πολιτών.

Στόχος της έρευνας είναι να κατανοήσει πώς οι πολίτες των Ιωαννίνων σχετίζονται με τις Λύσεις Βιώσιμης Ενέργειας και να βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων λύσεων που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών. Η συμμετοχή είναι εθελοντική, οι απαντήσεις θα αντιμετωπιστούν αυστηρά εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς αυτής της μελέτης.

Στο πλαίσιο του έργου, θα συσταθεί ομάδα πολιτών, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται τακτικά για την εξέλιξη του έργου και να συμμετέχουν εθελοντικά σε συναντήσεις με τοπικούς φορείς και μέλη της ομάδας έργου με στόχο την συν-διαμόρφωση της τελικής λύσης και του οράματος της πόλης των Ιωαννίνων για το 2050. Όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν, θα μπορούν στο τέλος της έρευνας να συμπληρώσουν προαιρετικά το email τους.

Για να μεταβείτε στην έρευνα ακολουθείστε τον σύνδεσμο:

https://survey.inesctec.pt/index.php/559454?lang=el

Ο σύνδεσμος θα παραμείνει ενεργός μέχρι και την Παρασκευή, 25/02/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο POCITYF μπορείτε να ενημερώνεστε και από τα επίσημα κανάλια του έργου:

https://pocityf.eu/

https://twitter.com/pocityf

https://www.linkedin.com/company/pocityf