Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Πικ – νικ στο Πάρκο Λιθαρίτσια

Ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με εθελοντές, φορείς και επιχειρήσεις διοργανώνει πικ – νικ στο Πάρκο Λιθαρίτσια! Το Σάββατο 18/5 από τη 1:00 το μεσημέρι σας προσκαλούμε σε ένα από τα πιο όμορφα πάρκα του Δήμου μας να διασκεδάσουμε, να παίξουμε, να φάμε, να χαρούμε τη φύση και κυρίως να ενώσουμε τη θετική μας ενέργεια για να ξορκίσουμε τη βροχή και τη μουντή μας διάθεση.

 

Πρόγραμμα:

13:00 Yoga
13:30 Club Γέλιου
14:00 Ζωντανή μουσική
15:30 DJ

 

 

Ευχαριστούμε το 1ο Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων, τον διευθυντή κύριο Αλεξίου, τους καθηγητές και τους σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής τέχνης που θα ετοιμάσουν  εδέσματα για τους επισκέπτες μας.

Τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Πίνδος».

Την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων «ΒΙΚΟΣ».

Τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε επιλεγμένα προϊόντα της Σχολής φτιαγμένα από φρέσκο Ελληνικό γάλα.

Ευχαριστούμε τους καθηγητές και τους μαθητές του Ηπειρωτικού Ωδείου που ανέλαβαν να μας ψυχαγωγήσουν με ένα κεφάτο μουσικό πρόγραμμα.

Τον DJ Βασίλη Κλούρα.

Τον κύριο Χρήστο Σύμπα για τον ήχο του.

Το Yoga Flow Studio της κυρίας Τερέζας Γιαννέτα, την κυρία Μάρθα Κώστα Διατροφή – Yoga – Γελωτοθεραπεία και το Club Γέλιου Ιωαννίνων που με την παρουσία τους θα συμβάλλουν στην ευεξία και τη διασκέδαση των επισκεπτών.

 

 

*όσοι επιθυμούν να κάνουν Yoga καλό θα είναι να έχουν μαζί τους στρωματάκι, πετσέτα, ψάθα.