Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Στην Επιτροπή Διαβούλευσης το τεχνικό πρόγραμμα

Οι βασικοί άξονες του τεχνικού προγράμματος του Δήμου για το 2022 παρουσιάστηκαν στην Επιτροπή Διαβούλευσης που συνεδρίασε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το τεχνικό πρόγραμμα μετά την συζήτηση αυτή και αφού έχει προηγηθεί διαβούλευση με όλες τις τοπικές κοινότητες θα οριστικοποιηθεί και θα κατατεθεί προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Υλοποιούμε ήδη την πλειοψηφία του τεχνικού προγράμματος που είχε εγκριθεί πριν από έναν χρόνο μένοντας προσηλωμένοι στο στόχο μας να κάνουμε πράξη όλα όσα είχαμε υποσχεθεί» ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος έκανε μία σύντομη παρουσίαση των έργων που βρίσκονται στην φάση της υλοποίησης, όσων έχουν συμβασιοποιηθεί και εκείνων που βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης.

Προτεραιότητα για τη νέα χρονιά είναι να αντιμετωπιστούν μέσω του τεχνικού προγράμματος προβλήματα καθημερινότητας, όπως είναι η αναβάθμιση του οδικού δικτύου και των πεζοδρομίων και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η υλοποίηση των μεγάλων παρεμβάσεων που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και άλλες πηγές.