Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Στο Δημαρχείο Ιωαννίνων ο Ελβετός Πρέσβης

Τον Ελβετό πρέσβη στην Αθήνα, κ. Hans Hodel υποδέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημάρχειο Ιωανίνων ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας.
Ο κ. Hodel πραγματοποίησε ιδιωτική επίσκεψη στα Γιάννενα ζήτησε ωστόσο να συναντηθεί με το Δήμαρχο Ιωαννίνων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Ελβετός Πρέσβης δήλωσε ενθουσιασμένος από την πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή κυρίως λόγο του φυσικού της πλούτου αλλά και των ποικίλων δράσεων που μπορεί να προσφέρει σε έναν επισκέπτη.
Όπως είπε μάλιστα οι ενέργειες τουριστικής προβολής των Ιωαννίνων, ήταν αυτές που του έδωσαν το ερέθισμα προκειμένου να επισκεφτεί για πρώτη φορά την περιοχή μας.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων ανέλυσε τη στρατηγική του Δήμου σε ότι αφορά τη «διπλωματία των πόλεων», καθώς και τις ενέργειες που έχουν γίνει και συνεχίζονται για την προβολή του τουριστικού προορισμού Ιωάννινα.
Ο κ. Hodel έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την περιοχή και δήλωσε πως σύντομα θα έχει θεσμικές αυτή τη φορά συναντήσεις με τους Φορείς της προκείμενου να διερευνηθούν τρόποι ενδυνάμωσης των σχέσεων της χώρας του με τα Γιάννενα.
Κάλεσε τέλος τον κ. Μπέγκα να επισκεφτεί την Ελβετική Πρεσβεία στην Αθήνα όπου θα υπάρξει μια συνολικότερη συζήτηση με θέματα κοινού ενδιαφέροντος, κάτι που θα γίνει το προσεχές διάστημα.