Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Συγκέντρωση υγειονομικού υλικού για τους σεισμοπαθείς

Οι πολίτες της Τουρκίας και της Συρίας, δοκιμάζονται από τις θλιβερές συνέπειες των καταστροφικών σεισμών, που έπληξαν τις περιοχές τους.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, ανέλαβε να συγκεντρώσει υγειονομικό υλικό το οποίο θα σταλεί στις πληγείσες περιοχές.
Όσοι πολίτες επιθυμούν, αλλά και φορείς, επιχειρήσεις, σύλλογοι, μπορούν να βοηθήσουν.
Είδη προς συγκέντρωση:
Παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί, μάσκες, αντισηπτικά, γάντια, είδη ατομικής υγιεινής.
Η παράδοση των συγκεντρωθέντων ειδών μπορεί να γίνει κατά τις ημέρες Πέμπτη 16/2, Παρασκευή 17/2, Δευτέρα 20/2 και Τρίτη 21/2 από ώρα 9:00 έως 14:00, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ (Αβέρωφ 6).
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2651361393, 2651361379.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής Χριστίνα Κωτσαντή καλεί όλους τους δημότες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
«Το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο. Χιλιάδες οι νεκροί και τραυματίες. Η καταστροφή και ο θάνατος πονάει όλους μας, ανεξαρτήτως φυλής και θρησκείας, όμως και η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη υπερβαίνουν διαφορές και σύνορα.
Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην παροχή οποιασδήποτε μορφής ανθρωπιστικής βοήθειας» αναφέρει σε δήλωσή της.