Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Συμβάσεις για δύο νέα έργα στο Δήμο

Τις συμβάσεις για δύο νέα έργα υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων με τους αναδόχους τους.

Το πρώτο έργο με προϋπολογισμό 420.000 ευρώ αφορά στη βελτίωση υποδομών στην Κοινότητα Περάματος.

Αντικείμενο της παρέμβασης αποτελεί η κατασκευή έργων υποδομής απαραίτητα για βελτίωση των συνθηκών στην Κοινότητα Περάματος.

Προβλέπονται εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του εσωτερικού οδικού δικτυού, προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χώρου σε κοινοτική έκταση που βρίσκεται απέναντι από την Υπηρεσία Ασύλου, καθώς και εργασίες συντήρησης του αθλητικού κέντρου Περάματος.

Μεταξύ άλλων θα γίνουν εργασίες συλλογής ομβρίων σε τμήμα της οδού Αγίου Νικολάου και θα ακολουθήσει ασφαλτόστρωση της οδού ενώ στο τελευταίο τμήμα της θα γίνει αποκατάσταση του πλακόστρωτου.

Εργασίες επισκευής του πλακόστρωτου θα γίνουν στις οδούς Σπηλαίου και 25ης Μαρτίου ενώ στην οδό Κατσιμήτρου θα πραγματοποιηθεί ανακατασκευή του πεζοδρομίου.

Στο αθλητικό κέντρο Περάματος θα γίνει αναβάθμιση του γυμναστηρίου, συντήρηση των αποδυτηρίων και ηλεκτροφωτισμός του μεγάλου γηπέδου.

Επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού

Το δεύτερο έργο με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ αφορά στην επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

Αντικείμενο είναι η προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών LED με ιστό́ σε δρόμους των δημοτικών ενοτήτων, σε κοινόχρηστους χώρους, πλατείες, παιδικές χαρές και μικρούς χώρους πρασίνου.

Επίσης περιλαμβάνει την  προμήθεια και εγκατάσταση βραχιόνων και φωτιστικών σωμάτων LED για τον Δήμο Ιωαννιτών, κατάλληλα για τοποθέτηση σε ξύλινους, τσιμεντένιους και μεταλλικούς ιστούς ΔΕΔΔΗΕ, για τις επεκτάσεις ή αντικαταστάσεις του δικτύου ΦΟΠ.

Τέλος θα γίνει η αναδιάταξη ιστών και φωτιστικών σωμάτων στο ιστορικό Κέντρο της πόλης σε συνέχεια του έργου: «Αναβάθμιση δικτύου εμπορικών οδών στο Ιστορικό κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων»