Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Συνάντηση με την τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ν.Δ., Όλγα Κεφαλογιάννη

Την βουλευτή και τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Η κ. Κεφαλογιάννη βρίσκεται στα Γιάννενα προκειμένου να παραστεί στη 2η Συνάντηση του Δικτύου των 9 πόλεων με Μουσεία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς.

Η τομεάρχης της Ν.Δ. συνοδευόταν από τον βουλευτή Ιωαννίνων Κώστα Τασούλα και είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με το Δήμαρχο Ιωαννίνων στα θέματα που αφορούν τον πολιτισμό.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας τόνισε:

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε την τομέαρχη πολιτισμού και αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας σήμερα στα Γιάννενα. Είχα την ευκαιρία να τις αναλύσω τον σχεδιασμό που υπάρχει από τη Δημοτική Αρχή σε σχέση με τον συνδυασμό δράσεων που αφορούν τους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού. Συμφωνήσαμε ότι υπάρχει ένα τεράστιο πολιτιστικό κεφάλαιο στην περιοχή και πως χρειάζεται μεγαλύτερη συμβολή από το κεντρικό κράτος προκειμένου να αξιοποιηθεί».

Από την πλευρά της η κ. Κεφαλόγιαννη ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την υποδοχή, εξήρε τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει τόσο ο Δήμος όσο και η Ήπειρος γενικότερα για την προώθηση και ανάπτυξη του πολιτισμού, προσθέτοντας ότι η Πολιτεία θα πρέπει να σταθεί πιο κοντά στην αυτοδιοίκηση και να στηρίξει κι αυτή τις δράσεις που πραγματοποιούν δήμοι και Περιφέρειες σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς για τη διατήρηση και την προαγωγή του πολιτιστικού μας κεφαλαίου προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και της ανάπτυξης.