Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ.

Σήμερα Τετάρτη 29 Μαΐου ο Δήμαρχος της πόλης μας, κος Παπαγεωργίου Δημήτριος, συναντήθηκε στα γραφεία του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» με τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κο. Πάνου Δημήτριο και το μέλος του Δ.Σ κο Σκούρτη Δημήτριο.
Ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» ενημέρωσε τον Δήμαρχο για το σημαντικό έργο που επιτελείται στον Οργανισμό καθώς και για τον σχεδιασμό που έχει καταρτιστεί για το επόμενο διάστημα. Τα θέματα που συζητήθηκαν περιελάμβαναν την χρηματοδότηση του Οργανισμού, τις ανάγκες για πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη των ελλείψεων που υπάρχουν στις δομές, καθώς και την συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου για την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος εξήρε την πολύτιμη αρωγή που προσφέρει ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» έχοντας αναλάβει την ευθύνη της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του διασφαλίζοντας κοινωνικές παροχές σε όλους τους συμπολίτες μας από την βρεφική μέχρι και την Τρίτη Ηλικία.
Τόνισε ακόμα ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πολύτιμος συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος στο έργο που εκτελεί και σχεδιάζει μελλοντικά ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», δίνοντας λύσεις σε χρόνια προβλήματα του Οργανισμού όπως στην ίδρυση νέων βρεφικών τμημάτων στους Παιδικούς Σταθμούς και αναβαθμίζοντας την λειτουργία των ΚΑΠΗ μέσω επιμορφωτικών προγραμμάτων.
Ταυτόχρονα υπήρξε ενημέρωση από τις Διευθύνσεις του Οργανισμού για την λειτουργία του, και τονίστηκε ότι όλοι οι εργαζόμενοι συμβάλουν ανεκτίμητα και χωρίς την δική τους προσπάθεια και την πίστη τους στο δύσκολο αυτό έργο, θα ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν και να λειτουργήσουν οι δομές του Οργανισμού.