Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Σύσκεψη με τους Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων

Σύσκεψη με όλους τους Διευθυντές των Γυμνασίων και των Λυκείων πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊβατίδης και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φιλιώ Νόκα- Ζαράχη.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στην προτεραιότητα που έχει δοθεί για την επίλυση των προβλημάτων των σχολείων, καθώς και στους υγειονομικούς κανόνες που πρέπει να τηρούνται ευλαβικά, όπως έγινε και κατά την προηγούμενη χρονιά.

Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Φιλιώ Νόκα- Ζαράχη αναφέρθηκε λεπτομερώς σε όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται στις σχολικές μονάδες, έτσι όπως αυτές κατατεθήκαν από τους Διευθυντές μετά την τηλεδιάσκεψη κατά τη λήξη του σχολικού έτους.

Ο διάλογος μεταξύ των Διευθυντών  και των εκπροσώπων του Δήμου υπήρξε εποικοδομητικός και γόνιμος,  αφού όλα τέθηκαν επί τάπητος,  με προτάσεις για συνεργασία.

Τέλος, οι Διευθυντές  ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και τους εκπροσώπους  της εκπαίδευσης  για την άμεση επίλυση και ανταπόκριση των αιτημάτων.

Η διαδικασία έκλεισε με την ευχή για μια “καλή σχολική χρονιά”, με υπομονή, δύναμη και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς  και τους γονείς.