Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Τουριστικοί πράκτορες από την Αραβία στα Γιάννενα

Ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων  την Mideast Travel και  την AEGEAN, υποδέχεται στα Ιωάννινα, δεκαμελή αποστολή αποτελούμενη από εκπροσώπους του Τουρισμού Αραβικών χωρών & Τουριστικούς πράκτορες κατά το διάστημα 6-8 Μαΐου σε ταξίδι εξοικείωσης(FamTrip).

Το πρόγραμμα της επίσκεψης συμπεριλαμβάνει Κεντρική Εκδήλωση Ενημέρωσης και Παρουσίασης του προορισμού ‘Ιωάννινα- Ήπειρος’  καθώς και συναντήσεις Β2Β, την Δευτέρα 6/05 στις 18:00-21:00, Ξενοδοχείο DuLac, ενώ την Τρίτη 7/05 και Τετάρτη 8/05 ξενάγηση και επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντως της περιοχής.

Το ταξίδι εξοικείωσης των Αράβων Εκπροσώπων Τουρισμού πραγματοποιείται μετά από την δήλωση ενδιαφέροντος για συνεργασία και ανάπτυξη του προορισμού ‘Ιωάννινα-Ήπειρος’ από το τουριστικό Γραφείο Mideast Travel στο Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και  τις ενέργειες – πρωτοβουλίες που προηγήθηκαν από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, τον  Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Ν. Γκόλα και τον κ. Εσσάμ Αλαντάση