Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Το Followgreen παρευρέθηκε στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων με ανακύκλωση, ενημέρωση και δώρα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019, ο 13ος Γύρος της Λίμνης Ιωαννίνων, έχοντας για ακόμη μία χρονιά, την ένθερμη προσέλευση και συμμετοχή του κόσμου.

Όσοι βρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Followgreen του Δήμου στην πλατεία Μαβίλη, είχαν τη δυνατότητα να ανακυκλώσουν, καθώς και να ενημερωθούν σχετικά με την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση.

Ο Δήμαρχος κ. Ελισάφ Μωυσής, δήλωσε ότι ο Δήμος θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, με στόχο η ανακύκλωση να γίνει κομμάτι της ζωής μας. Επιπλέον, επισήμανε ότι για μία καθαρή πόλη, απαραίτητη είναι η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών, αλλά και η ενεργός συμμετοχή των πολιτών.

Ο Aντιδήμαρχος Παιδείας κ. Αϊβατίδης Γιάννης ανέφερε ότι ο Δήμος θα εντείνει τις προσπάθειες για την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών μέσα από σχολικές δράσεις, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Τέλος, το Followgreen Δήμου Ιωαννιτών, όπως είχε αρχικώς δεσμευτεί, τήρησε την υπόσχεσή του και δεν μοίρασε κανένα φυλλάδιο, ενώ όσοι έκαναν την εγγραφή τους στη δημοτική πλατφόρμα ανακύκλωσης έλαβαν ως επιβράβευση ένα αναμνηστικό γλαστράκι.

ΔΤ_13 Γύρος της Λίμνης[24549]