Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Το Followgreen του Δήμου Ιωαννιτών τον12οΓύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Η πλατφόρμα επιβράβευσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση του Δήμου Ιωαννιτών, Followgreen, που ενώνει πολίτες, τοπικές επιχειρήσεις και σχολεία, βρέθηκε στο πλευρό του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων και έδωσε το «πράσινο» μήνυμα.

Όσοι βρέθηκαν στο περίπτερο του Followgreen που τοποθετήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Μαβίλη, ενημερώθηκαν σχετικά με την ανακύκλωση, την επαναχρησιμοποίηση και τον τρόπο που αυτές οι ενέργειες μπορούν να τον ανταμείψουν στον Δήμο του. Επιπλέον, έλαβαν ένα αναμνηστικό δώρο.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, επισκέφτηκε το περίπτερο του Followgreen δηλώνοντας ότι ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων περνά πολλαπλά μηνύματα στοςυ συμμετέχοντας με ένα απ’ αυτά να είναι και η προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κ. Μπέγκας σημείωσε ότι σκοπός του Δήμου Ιωαννιτών είναι μία καθαρότερη πόλη και ένα φιλικότερο περιβάλλον για τους πολίτες, δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία του καινοτόμου αυτού προγράμματος το οποίο στους 5 πρώτους μήνες λειτουργίας του αριθμεί πάνω από 700 μέλη και τόνισε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη έμφαση.

Να θυμίσουμε ότι η εγγραφή στη δημοτική πλατφόρμα Followgreen είναι δωρεάν και κάθε ένας που γίνεται μέλος έχει την ευκαιρία να ενημερώνεται και να μαθαίνει συνεχώς νέα tips που μπορεί να εφαρμόσει στην καθημερινότητα του σχετικά με την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση, με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Η κάθε ενέργεια ανταμείβεται με πόντους που μπορούν να εξαργυρωθούν στις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου, ώστε οι χρήστες του Followgreenνα αποκτήσουν μοναδικές προσφορές όπως εκπτώσεις, δώρα ή άλλες υπηρεσίες ή να τους δωρίσουν στους σχολικούς μαραθωνίους ανακύκλωσης και να ενισχύσουν το σχολείο προτίμησής τους.

Στόχος είναινα γίνει έμπρακτα κατανοητό πως μέσα από την ανακύκλωση και τον σεβασμό του περιβάλλοντος όλοι κερδίζουν.

 

Για να μάθετε περισσότερα και να γίνετε μέλη μπείτε στο:Followgreen.gr/Ioannina