Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

130 γεύματα για τους εργαζόμενους της καθαριότητας

Εκατόν τριάντα γεύματα για τους εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας προσέφερε η επιχείρηση «Λιθαρίτσια» θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά και μάλιστα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τους τελευταίους δύο μήνες.

Τα γεύματα παρέλαβαν εργαζόμενοι του Δήμου παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Βαγγέλη Πήχα και του Γενικού Γραμματέα Βασίλη Ζωγράφου.

Ο κ. Νίκος Καντζάς, εκ μέρους της επιχείρησης σημείωσε ότι «με την παροχή των γευμάτων λέμε ευχαριστώ με τον τρόπο μας. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της καθαριότητας, που κάνουν μία δύσκολη δουλειά».

Ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας ευχαρίστησε την επιχείρηση για την προσφορά της και τόνισε ότι η προσπάθεια από τους εργαζόμενους της καθαριότητας είναι μεγάλη και συνεχής ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην πόλη.

«Είναι η πιο δύσκολη δουλειά που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος» σημείωσε ο κ. Πήχας απευθύνοντας για μία ακόμη φορά έκκληση στους πολίτες να μην αφήνουν, ειδικά αυτό το διάστημα, απορρίμματα έξω από τους κάδους.

Επανέλαβε ότι τα σκουπίδια θα πρέπει να τοποθετούνται στους κάδους μετά τις επτά το απόγευμα καθώς η αποκομιδή ξεκινά στις δέκα το βράδυ.

Παράλληλα τόνισε ότι τα ογκώδη θα πρέπει να βγαίνουν μετά από συνεννόηση με την υπηρεσία του Δήμου ώστε να αποφεύγονται προβλήματα όπως αυτά που παρατηρήθηκαν ακόμη και τις ημέρες του Πάσχα.