Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Σύσκεψη των παρατάξεων για τον ΦΟΔΣΑ

Σύσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων που μετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, βάση της απόφασης που είχε ληφθεί στην τελευταία συνεδρίαση του σώματος.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών» Θωμάς Μπέγκας, η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα 2023» Τατιάνα Καλογιάννη, ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή» Λάζαρος Νάτσης, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Όλυ Τσουμάνη, ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» Άρης Μπαρτζώκας και οι τρεις αντιδήμαρχοι Γιώργος Αρλέτος, Βαγγέλης Πήχας και Βασίλης Βλέτσας που μετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που άπτονται της λειτουργίας και της σημασίας του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων καθώς και προβλήματα που έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα.

Έγινε εκτενής συζήτηση για την λειτουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων καθώς και την μελέτη που έχει εκπονηθεί για την λειτουργία τους.

Όλα τα ερωτήματα και οι προβληματισμοί θα κωδικοποιηθούν από την Δημοτική Αρχή και θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης με την Διοίκηση του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ηπείρου.