Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

800.000 για την αναβάθμιση Δ.Κ. Σταυρακίου, Νεοχωρόπουλου και Μαρμάρων

Ένα ακόμα σημαντικό έργο παίρνει το δρόμο της υλοποίησης, μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, στην οποία προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Έργα αναβάθμισης των περιοχών στις Δ.Κ. Σταυρακίου – Νεοχωροπούλου – Μαρμάρων», συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους.

Σε αυτό περιλαμβάνονται εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης οδών στις Δημοτικής Κοινότητες Σταυρακίου (Σουλίου, Πύρρου, κλπ), Νεοχωρόπουλου (Μπέγκα, Φανερωμένης, Κλείτου κλπ), Μαρμάρων, καθώς και η κατασκευή ενός γηπέδου μπάσκετ και η ανάπλαση ενός μικρού κοινόχρηστου χώρου στο Σταυράκι Ιωαννίνων.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος τόνισε τα εξής:

«Με την υπογραφή αυτού του νέου έργου κάνουμε πράξη όσα είχαμε τονίσει μετά τη συμβασιοποίηση της πρώτης ομάδας παρεμβάσεων που ανακοινώσαμε το προηγούμενο διάστημα. Έχουμε πλέον περάσει στη δεύτερη φάση με νέα έργα να παίρνουν κι αυτά το δρόμο της υπογραφής συμβάσεων κι άρα της υλοποίησης. Συνεχίζουμε να παράγουμε έργο για όλο το Δήμο και όλους τους Δημότες».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Έργων, Γιάννης Λιόντος, σημείωσε:

«Πρόκειται για μια στοχευμένη και πολύπλευρη παρέμβαση σε μια περιοχή που είχε χρόνια να δει τέτοιου είδους έργα τα οποία τα έχει ανάγκη. Είμαι ικανοποιημένος γιατί, έστω και τώρα, το τεχνικό μας πρόγραμμα αρχίζει να υλοποιείται βήμα – βήμα και είμαι σίγουρος ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν και νέα έργα σε κάθε γωνιά του Δήμου».