Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η εφαρμοφή “Νοιάζομαι για τον Δήμο μου”

Εφαρμογή «Νοιάζομαι για τον Δήμο μου

 

Η καινοτόμα εφαρμογή «Νοιάζομαι για τον Δήμο μου» είναι μια πλατφόρμα για την διαχείριση των καθημερινών προβλημάτων του πολίτη των Ιωαννίνων όπου κάθε πολίτης έχει την δυνατότητα να υποβάλλει το αίτημα του ή την καταγγελία του και να ενημερώνεται για την πορεία της υπόθεσης του.

 

Οδηγίες χρήσης:

1. Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής «Νοιάζομαι για τον Δήμο μου» οι πολίτες μπορούν να παρακολουθούν όλα τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί στον Δήμο.  Μπορείτε να επιλέξετε πόσα αιτήματα θέλετε να εμφανίζονται, εάν θέλετε να εμφανίζονται με τη μορφή λίστας ή πλέγματος.

Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε και να επιλέξετε την εμφάνιση συγκεκριμένων μόνο αιτημάτων με τα διαθέσιμα φίλτρα.

Στην αναλυτική προβολή ενός αιτήματος μπορείτε να δείτε την πορεία της εξέλιξής του με λεπτομερή καταγραφή της δραστηριότητας και των ενεργειών που έχουν γίνει σχετικά με αυτό, ενώ όσοι χρήστες είναι εγγεγραμμένοι στην εφαρμογή μπορούν να αφήνουν και ένα σχόλιο σχετικά με το αίτημα.

2. Για να υποβάλετε ένα νέο αίτημα πατήστε Υπολοβή Αιτήματος’

3. Δικαίωμα υποβολής αιτήματος έχουν μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μετά από σύνδεση. Πατήστε ‘Παρακαλώ Συνδεθείτε’ για να συνδεθείτε στην εφαρμογή και να αποκτήσετε πρόσβαση στην φόρμα υποβολής αιτήματος.

  

 4. Εάν έχετε ήδη κάνει εγγραφή και διαθέτετε κωδικό πρόσβασης στην εφαρμογή μπορείτε να κάνετε ‘Σύνδεση’ με τα στοιχεία σας (username και password).

Εάν δεν έχετε λογαριασμό θα πρέπει να κάνετε ‘Εγγραφή νέου χρήστη’. Κατά την εγγραφή νέου χρήστη θα πρέπει να συμπληρωθούν τα παρακάτω πεδία με τα στοιχεία σας:

Όνομα (Υποχρεωτικό), Επίθετο (Υποχρεωτικό), E-mail  (Υποχρεωτικό), Τηλέφωνο επικοινωνίας (Υποχρεωτικό), Διεύθυνση, Όνομα Χρήστη και κωδικό πρόσβασης στην εφαρμογή ‘Νοιάζομαι για το Δήμο μου’. 

Σημειώνεται ότι τα παραπάνω στοιχεία παραμένουν στη διάθεση του Δήμου και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών χωρίς να δημοσιεύονται προσωπικά στοιχεία (όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν υποβάλετε ένα αίτημα μέσω της εφαρμογής θα εμφανίζετε μόνο το όνομα χρήστη που έχετε επιλέξει.

5. Αφού συνδεθείτε μπορείτε να υποβάλετε το αίτημα επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες κατηγορίες.

Έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε ακριβή τοποθεσία όπου εντοπίζεται το αίτημα(είτε πληκτρολογώντας τη διεύθυνση είτε μετακινώντας το σημείο πάνω στον χάρτη)  καθώς και να αναρτήσετε μία συνοδευτική φωτογραφία (πατώντας Προσθήκη Φωτογραφίας).

Αμέσως μετά την υποβολή του αιτήματος θα λάβετε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης ενώ στη συνέχεια θα μπορείτε να ενημερώνεστε είτε από την εφαρμογή για την πορεία του αιτήματός σας είτε λαμβάνοντας e-mail που θα σας ενημερώνουν όταν υπάρχει εξέλιξη για στο αίτημά σας.