Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Βιβλιοπαρουσίαση

ΜΑΡΤΙΟΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018_Layout 1 Γ ινάτι, Ο σοφός της λίμνης του Γιάννη Καλπούζου

ο Δήμος Ιωαννιτών, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, τα Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων, η Χ.Ε.ν. Ιωαννίνων, η Αδελφότητα Ποντίων και Μικρασιατών ηπείρου, το βιβλιοπωλείο Μάντζιος και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γ ιάννη Καλπούζου στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Γ ια το βιβλίο θα μιλήσουν ο φιλόλογος και διευθυντής του Αρσακείου λυκείου, Παύλος Μαυρόγιαννης, η φιλόλογος και Γραμματέας της Χ.Ε.ν. Ιωαννίνων, Σταυρούλα Χαϊδεμενάκου, και ο συγγραφέας, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν η αφηγήτρια Δώρα τάτση καθώς και η Κατερίνα Σπυρίδων και ο Χρήστος Ιωαννίδης, μέλη της θεατρικής ομάδας της Αδελφότητας Ποντίων και Μικρασιατών ηπείρου.

Συμμετέχουν στο μουσικό μέρος οι: Γ ιώργος Μπέλλος (κλαρίνο), Σοφία Εξάρχου (τραγούδι), Βασίλης Αβραάμ (βιολί), Κώστας Μπέλλος (λαούτο), Αντώνης τζιάσιος (ντέφι). την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Μίλτος Γήτας. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Κ. Μπέγκας, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γεώργιος Καψάλης, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Κωνσταντίνος Γκόγκος, και η πρόεδρος της Χ.Ε.ν. Ιωαννίνων, Πόπη Στεφανίδη.

Αίθουσα «Βασ. Πυρσινέλλας»

Είσοδος ελεύθερη