Κλείσιμο Μενού

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Γραφείο Διαμεσολάβησης

Το Γραφέιο Διαμεσολάβησης του Δήμου Ιωαννιτών αποτελεί μία δράση του ΝΠΔΔ με την επωνυμία “Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής” (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) του Δήμου Ιωαννιτών με σκοπό να βοηθήσει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης, με σκοπό την ενημέρωση και την καθοδήγηση όλων όσων επιθυμούν να ωφεληθολυν από κάποια δράση των κοινωνικών δομών του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Διαμεσολάβησης είναι η καρδιά του συστήματος των κοινωνικών δομών, καθώς παρέχει υπηρεσίες πληροφόρησης σχετικά με τις δομές, στις οποίες μπορούν να απευθυνθούν οι δημότες Ιωαννιτών ανάλογα με τις ανάγκες τους από τις Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που υλοποιούνται στον Δήμο μας, όπως είναι το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, ο Δημοτικός Λαχανόκηπος κ. α. Σημαντική είναι, επίσης, η ψυχοκοινωνική υποστήριξη που παρέχεται στους ωφελούμενους που το έχουν ανάγκη.

Βρίσκεται στο κτίριο, στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α, Αβέρωφ 6, 2ος όροφος και λειτουργεί για το κοινό καθημερινά, α΄π Δευτέρα ως Παρασκεύη και ώρες 8:00 – 15:00.

Τηλ. 2651001043.

Email: grafeiodiamesolavisisioa@gmail.com