Νέα - Ανακοινώσεις|

Στην εκκλησία της Περιβλέπτου όπου πραγματοποιήθηκε δωρεάν διανομή φρούτων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στους ωφελούμενους του δήμου Ιωαννιτών βρέθηκε ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, μαζί με την αρμόδια αντιδήμαρχο, Σοφία Μαρκούλα, τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Ιωαννίνων Κωνσταντίνο (Τάσο) Κουτσογιάννη, την προϊσταμένη της Διεύθυνσης  Κοινωνικής Προστασίας, Ρόη Ζηκίδου καθώς και μέλη του συλλόγου Πολυτέκνων και Τριτέκνων.

Πιο συγκεκριμένα 22.000 κιλά φρούτων μοιράστηκαν από το Δήμο Ιωαννιτών σε συμπολίτες μας που είναι δικαιούχοι ΤΕΒΑ καθώς επίσης και σε οικογένειες Πολυτέκνων και Τριτέκνων.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που στοχεύει στη μείωση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, προσφέροντας άμεση βοήθεια σε όσους έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους δικαιούχους, διαπιστώνοντας τη σημαντική βοήθεια που δέχονται, ενώ παράλληλα εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσους εργάζονται ακούραστα για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος.

«Σε μια εποχή όπου οι προκλήσεις είναι πολλές και ποικίλες, η αλληλεγγύη και η υποστήριξη προς τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται είναι υψίστης σημασίας. Το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στο οποίο συμμετέχει με επιτυχία εδώ και χρόνια ο δήμος μας, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, μας δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε ουσιαστικά τις οικογένειες και τα άτομα που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης, προσφέροντας τους βασικά είδη διατροφής και άλλα απαραίτητα αγαθά.

Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας πίσω. Η κοινωνική συνοχή και η φροντίδα για τον συνάνθρωπο αποτελούν θεμελιώδεις αξίες της κοινότητάς μας», δήλωσε ο δήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window