Νέα - Ανακοινώσεις|

Αντιπροσωπεία του δήμου Αυλώνα με επικεφαλής το δήμαρχο, Ermal Dredha, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Στη διάρκεια της συνάντησης γνωριμίας συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ των δύο δήμων ειδικότερα σε τομείς όπως το τουρισμός και ο πολιτισμός και συμφωνήθηκε η δημιουργία ομάδων εργασίας με στόχο την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας.

Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Γενική Πρόξενος της Αλβανίας στα Ιωάννινα, κ. Irida Laci, με την οποία ο δήμαρχος Ιωαννίνων είχε συναντηθεί στα μέσα Μαΐου βάζοντας από τότε στέρεες βάσεις συνεργασίας με τη γείτονα χώρα.

«Η διπλωματία πόλεων μπορεί να φέρει πιο κοντά τους πολίτες αλλά και τις χώρες. Ως δήμος Ιωαννιτών έχουμε επενδύσει πάνω σε αυτό και επιθυμούμε να έχουμε μια αγαστή συνεργασία και με το δήμο Αυλώνας της Αλβανίας. Είχαμε μια πρώτη συνάντηση με το δήμαρχο με τον οποίο συζητήσαμε διάφορες προοπτικές κυρίως στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού. Είμαι σίγουρος ότι κάναμε μια πολύ καλή αρχή και η συνεργασία μας στο μέλλον θα είναι εποικοδομητική προς όφελος και των δύο δήμων», δήλωσε ο δήμαρχος Ιωαννίνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window