Νέα - Ανακοινώσεις|

Την Τρίτη 23 Ιουλίου επισκέφτηκε την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων & Έμφυλης Βίας του Δήμου Ιωαννιτών κα. Σοφία Μαρκούλα, την Προϊσταμένη Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κα. Τζιοβάρα Σοφία  και την Αναπλ/ρια Προϊσταμένη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ κα. Σκαμνέλου Άννα, αντιπροσωπεία του Δήμου Φλώρινας αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο  Υπηρεσίας Δόμησης, Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής &  Δημοτικής Αστυνομίας,  κο Νικόλαο Κωνσταντινίδη, την Προϊσταμένη Δ/νσης Παιδικών Σταθμών και Κέντρων Δημιουργικής  Απασχόλησης  Παιδιών κα Γκορτσίλα Ελένη και  την Αναπλ/ρια Προϊσταμένη Τμήματος Κέντρων Δημιουργικής  Απασχόλησης  Παιδιών κα Μακρυγιάννη Αναστασία – Μαρία.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Ιωαννιτών, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους, τις δραστηριότητες της δομής, τη μεταφορά τεχνογνωσίας και των καλών πρακτικών που εφαρμόζονται στο Δήμο μας.

 Επισημάνθηκε τόσο η σημαντικότητα της ύπαρξης των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με αναπηρίες, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο της ανάπτυξης πολιτικών προστασίας, κοινωνικής ενσωμάτωσης και ισότητας ευκαιριών σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, όσο και η διασύνδεση με τις εκπαιδευτικές μονάδες, τις κοινωνικές υπηρεσίες των ΟΤΑ και τους φορείς και υπηρεσίες πολιτιστικής, αθλητικής, περιβαλλοντικής τοπικής παρέμβασης και ανάπτυξης.

Μετά την συνάντηση ακολούθησε επίσκεψη της αντιπροσωπίας του Δήμου Φλώρινας στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου μας, καθώς και στο «Κέντρο για το Παιδί» που πρόκειται να μεταφερθεί μετά την αποπεράτωση του,  από το οποίο έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window