Νέα - Ανακοινώσεις|

Την ώρα που όλη η κοινωνία γνωρίζει ότι όλοι οι δήμοι στην χώρα δίνουν μάχη επιβίωσης κάτω από τις χειρότερες συνθήκες που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν τα τελευταία πολλά χρόνια, αγωνιζόμενοι παράλληλα να διατηρήσουν το δημόσιο χαρακτήρα  κρίσιμων τομέων τους με κύρια αιτήματα και διεκδικήσεις την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και την αύξηση των πόρων, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το κλίμα έντασης που προσπαθεί να δημιουργήσει η διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Ιωαννίνων.

Αρχικά, κι αφού η δημοτική αρχή αποδέχτηκε την πρόταση που κατατέθηκε από τους εργαζόμενους σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας αποκομιδής των απορριμμάτων προκειμένου να δοθούν οι άδειες στο προσωπικό, ο Σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά κατηγορεί το δήμο γιατί αποδέχτηκε την πρόταση αυτή!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, εντελώς ξαφνικά η διοίκηση του Συλλόγου αποφασίζει να προτείνει στους εργαζόμενους στάση εργασίας στη σημερινή νυχτερινή βάρδια αποκομιδής απορριμμάτων ζητώντας να ενημερωθεί από το δήμαρχο για τις προθέσεις που έχει σχετικά με την πρόσληψη προσωπικού.

Επιθυμία της Δημοτικής Αρχής δεν είναι οι άσκοπες συγκρούσεις με τους εργαζόμενους που σίγουρα δεν εξυπηρετούν ούτε τα δικά τους συμφέροντα, ούτε αυτά των πολιτών.

Η Δημοτική Αρχή επιθυμεί τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο για τους δήμους να τη δώσουμε όλοι μαζί, διοίκηση και εργαζόμενοι.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας με κύριο σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

Εμείς θα παραμείνουμε προσηλωμένοι σε αυτή την κατεύθυνση και καλούμε το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Ιωαννίνων να συμπορευτεί μαζί μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window