Νέα - Ανακοινώσεις|

Συνάντηση με το δήμαρχο Φρακνφούρτης, Mike Josef, είχε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας. Ο κ. Josef επισκέπτεται κάθε χρόνο τα Γιάννενα καθώς η σύζυγός του έλκει την καταγωγή της από τα μέρη μας και φέτος ζήτησε μια συνάντηση γνωριμίας με το δήμαρχο Ιωαννίνων.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη διπλωματία των πόλεων και την τουριστική προβολή, με τον κ. Μπέγκα να αναπτύσσει στον συνάδελφό του τον σχεδιασμό του δήμου στους δύο αυτούς τομείς, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και στις προσπάθειες που γίνονται για την εδραίωση της αεροπορικής σύνδεσης των Ιωαννίνων με την Γερμανία.

«Είχαμε μια εξαιρετικά παραγωγική συνάντηση με το δήμαρχο της Φρανκφούρτης, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή μας με την οποία άλλωστε συνδέεται στενά λόγω της καταγωγής της συζύγου του από τα Γιάννενα. Ο δήμος μας σήμερα κέρδισε ένα πολύ σημαντικό σύμμαχο που ηγείται σε ένα πολύ μεγάλο δήμο της Γερμανίας, στις προσπάθειες που κάνει για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και την αεροπορική διασύνδεση των Ιωαννίνων με την Γερμανία. Ο κ. Josef δήλωσε έτοιμος να συνδράμει με τις δυνάμεις του προς αυτή την κατεύθυνση και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα του παρέχουμε πλήρη ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει ώστε να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για να μπορέσει να μας ενισχύσει», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window