Νέα - Ανακοινώσεις|

Τη Γενική Πρόξενο της Αλβανίας στα Ιωάννινα, κ. Irida Laci, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία του δήμου Ιωαννιτών με δήμους της γειτονικής χώρας στο πλαίσιο της διπλωματίας των πόλεων και συμφωνήθηκε η συνεχής συνεργασία για την προώθησή τους.

Στο πλαίσιο αυτό, το επόμενο διάστημα όλα τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ του δημάρχου και της Προξένου θα αποτυπωθούν και γραπτώς προκειμένου να επεξεργαστούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους υπεύθυνους αντιδημάρχους του δήμου.

«Είχαμε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με την κ. Laci , η οποία όμως ήταν και συνάντηση ουσίας. Πρόκειται για μια πολύ έμπειρη διπλωμάτη η οποία ήταν πλήρως ενημερωμένη για τα ζητήματα που συζητήσαμε, κυρίως σε ότι αφορά τη συνεργασία μεταξύ του δήμου Ιωαννιτών και δήμων της Αλβανίας. Είμαι σίγουρος ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας πολύ καλής συνεργασίας με στόχο να αναβαθμιστούν οι σχέσεις με τη γείτονα χώρα, στην οποία ζει και εργάζεται μια δυναμική ελληνική μειονότητα», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window