Νέα - Ανακοινώσεις|

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Ολυμπιάδα του 1ου Κ.Δ.Α.Π. μεΑ του Δήμου Ιωαννιτών της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων & Έμφυλης Βίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,  Αθλητισμού, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νέα Γενιάς και Εθελοντισμού και την Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , οι οποίοι πρωτοτύπησαν με μια μοναδική για τα δεδομένα αθλητική εκδήλωση «Οι δικοί μας Ολυμπιακοί Αγώνες!».

Τα παιδιά του 1ου Κ.Δ.Α.Π. μεΑ  του Δήμου Ιωαννιτών συμμετείχαν εξίσου καλά σε κοινές ομάδες με παιδιά τυπικής ανάπτυξης σε όλες τις αθλητικές δράσεις της εκδήλωσης.

Στόχος της εκδήλωσης αυτής  ήταν η κοινωνικοποίηση, η συμπερίληψη, η αποδοχή και η προσβασιμότητα, η ευκαιρία για άθληση, ανάπτυξη ομαδικότητας, συνεργασίας και κοινωνικοποίησης όλων των παιδιών, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Θαυμάσαμε τα μοναδικά μας παιδιά να αλληλεπιδρούν και να διασκεδάζουν στον αγωνιστικό χώρο με παιδιά νευροτυπικής ανάπτυξης, προκαλώντας μας δέος με τα χαμόγελα και τα ευτυχισμένα πρόσωπα όλων.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά και όλοι ΙΣΟΙ!

Ευχαριστούμε θερμά το Κλειστό Γυμναστήριο Λιμνοπούλας του Π.Ε.Α.Κ.Ι. για την παραχώρηση του χώρου, τον Ερυθρό Σταυρό για την συνδρομή του, την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.)  για την χορηγία του σε νερά και αναψυκτικά καθώς και τον chef του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ κ. Αδάμο προσφέροντας διάφορα εδέσματα στους μικρούς μας φίλους.

Στην εκδήλωση  παρευρέθησαν ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής κ. Ιωάννη Τσίμαρη,  η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας κα. Σοφία Μαρκούλα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,  Αθλητισμού, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νέα Γενιάς και Εθελοντισμού  κ. Στέφανος Σίντος, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος  κα. Μαργαρίτα  Γκογκάκη και η Διευθύντρια  Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης κα. Σοφία Τζιοβάρα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window