Νέα - Ανακοινώσεις|

Εκπροσώπους του Συλλόγου εδαφοσφαίρισης Ιωαννίνων ο οποίος κατέκτησε το διασυλλογικό πρωτάθλημα εδαφοσφαίρισης στο final six που διοργανώθηκε στην Αθήνα, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Η ομάδα των Ιωαννίνων συμμετείχε σαν πρωταθλήτρια του Βορείου Ομίλου στην τελική διοργάνωση και με δύο νίκες 26-5 επί της ομάδας της Βουλιαγμένης και 17-14 επί της ομάδας της Κέρκυρας κατέκτησε το πρωτάθλημα στα γήπεδα του Φλοίσβου.

Ο δήμαρχος αφού συνεχάρη το Σύλλογο για την κατάκτηση του  πρωταθλήματος είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τα μέλη του για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Η δημοτική αρχή άλλωστε έδειξε από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της ότι επιθυμεί να στηρίξει το άθλημα της εδαφοσφαίρισης διότι μεταξύ άλλων, συμβάλει σημαντικά στο σεβασμό και την προστασία του δημόσιου χώρου.

«Με αφορμή τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Τουρνουά Συλλόγων «Bienvenue Petanque» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης (Ε.Ο.ΕΔ) στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο παραλίμνιο πάρκο του Περάματος, η δημοτική αρχή έδειξε έμπρακτα τη στήριξή της στο άθλημα της εδαφοσφαίρισης και στον τοπικό μας σύλλογο. Το γεγονός ότι η εδαφοσφαίριση είναι μια αθλητική δραστηριότητα για όλες της ηλικίες αλλά και η αποδεδειγμένη συνεισφορά της στην ανάδειξη της αξίας του δημόσιου χώρου είναι δύο πολύ σημαντικοί παράγοντες υποστήριξής του αθλήματος από το δήμο Ιωαννιτών. Δέσμευσή μας είναι η δημιουργία νέων χώρων άθλησης σε επιλεγμένα σημεία του δήμου προκειμένου να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξή της», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντηση ο κ. Μπέγκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window