Νέα - Ανακοινώσεις|

Τον πρόεδρο, Χρυσόστομο Δήμου και μέλη του Δ.Σ. του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία μετείχε και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Στέφανος Σίντος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση.

Στο επίκεντρο βρέθηκε η επανεκκίνηση της πολύ καλής συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ του δήμου Ιωαννιτών και του Συμβουλίου κατά την περίοδο 2014-2019.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε ο δήμος να συνδιοργανώσει το συνέδριο που ετοιμάζει το Παγκόσμιο Συμβούλιο για το 2025 στα Γιάννενα.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ευκαιρία που είχαμε να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού. Οι απόδημοι Ηπειρώτες άλλωστε είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας στο εξωτερικό. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για μια σειρά θεμάτων όπου πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας μπορεί να φέρει μετρήσιμα αποτελέσματα σε τομείς όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός και η παιδεία. Είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους απόδημους Ηπειρώτες μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window