Νέα - Ανακοινώσεις|

Ο δήμος Ιωαννιτών συνεχίζει την ενεργή και συμπεριληπτική παρουσία του στα πάρκα της πόλης, με ένα πικνίκ στα πάρκο του Άλσους.

Ετοιμάστε (ξανά) τα καλαθάκια και τις κουβερτούλες σας κι ελάτε μαζί με τα πιτσιρίκια σας στο Πάρκο “Άλσος” για ένα καλοκαιρινό πικνίκ!

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου, στις 6:30 το απόγευμα, σε ένα από τα κεντρικότερα και ιστορικότερα πάρκα της πόλης μας, ο Δήμος Ιωαννιτών, πόλη – πιλότος της Ευρωπαϊκής Αποστολής για τις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις, διοργανώνει μια ημέρα αφιερωμένη στο παιχνίδι.

Τα μικρά και μεγάλα παιδιά που θα βρεθούν στο Άλσος,  θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ελεύθερο παιχνίδι και οργανωμένες δραστηριότητες από το Εικαστικό εργαστήρι “Ζωγραφίζω” και τον σύλλογο εδαφοσφαίρισης Ioannina Petanque Club.

Με τα επιτραπέζια παιχνίδια τους θα συμμετέχουν η “Κάισσα” Ιωαννίνων, το “Playhouse” και η Σκακιστική Ακαδημία “Μέγας Αλέξανδρος”, ενώ θα παρουσιαστεί από τον εκπαιδευτικό κ. Μ. Μερτζιανίδη η πρωτοβουλία “History through gaming project”, με το επίκαιρο θέμα των Ολυμπιακών αγώνων σε περιβάλλον Video Game.

Παρόντες θα είναι και οι κάτοικοι της γειτονιάς του Άλσους μιας και αυτοί αγκαλιάζουν καθημερινά τον χώρο.

Παράλληλα, το ίδιο απόγευμα, η Δημοτική Πινακοθήκη θα παραμείνει ανοιχτή ώστε να μπορεί να συνδυαστεί η επίσκεψη στους χώρους της, με τις δράσεις στο γειτονικό πάρκο του Άλσους.

Γιατί οι δημόσιοι χώροι ανήκουν σε όλους μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window