Νέα - Ανακοινώσεις|

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε σήμερα η δημοτική επιτροπή του δήμου Ιωαννιτών με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την εκλογή του αντιπροέδρου.

Μετά από πρόταση της αντιπολίτευσης, όπως ορίζει ο νόμος, αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ομόφωνα ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αρλέτος της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή», ο οποίος ευχαρίστησε τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής και ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική θητεία.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της επιτροπής και αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Γιωτίτσας, ενημέρωσε τα μέλη της για την πρόθεσή του οι συνεδριάσεις να γίνονται σε εβδομαδιαία βάση κάθε Τρίτη στις 12 μ., ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι εισηγήσεις των θεμάτων θα στέλνονται σε όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και όχι μόνο σε αυτά της επιτροπής.

Κλείνοντας επισήμανε ότι πάγια θέση της σημερινής δημοτικής αρχής και δική του είναι ότι ορισμένα σημαντικά θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Δημοτικής Επιτροπής θα παραπέμπονται για συζήτηση και λήψη απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως άλλωστε δίνει το δικαίωμα ο νόμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window