Νέα - Ανακοινώσεις|

Συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής, Μαρίνα Στέφου, είχε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Σοφία Μαρκούλα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν θέματα που άπτονται της ατζέντας της κ. Στέφου όπως το δημογραφικό, οι σχολές γονέων, δράσεις πρώιμης παρέμβασης και κοινωνικής στέγασης, τα συμβούλια νεολαίας, η διαχείριση του γήρατος και η στήριξη της οικογένειας.

Η κ. Στέφου πρότεινε μάλιστα την υποβολή πρότασης εκ μέρους  του δήμου Ιωαννιτών στο θεσμό της ευρωπαϊκής εθνικής πρωτεύουσας νεολαίας, μια πρόταση την οποία δεσμεύτηκε να επεξεργαστεί άμεσα η αρμόδια αντιδήμαρχος.

Από την μεριά τους, τόσο ο κ. Μπέγκας, όσο και η κ. Μαρκούλα, ενημέρωσαν την Γενική Γραμματέα για όλο το φάσμα των δομών και των δράσεων της αντιδημαρχίας κοινωνικής πολιτικής με σκοπό να διερευνηθούν τρόποι καλύτερης συνεργασίας με το Υπουργείο κι έτσι ο δήμος Ιωαννιτών να συμμετέχει πιο ενεργά στο εθνικό σχέδιο δράσης που έχει καταρτιστεί, καθώς και να λάβει την απαραίτητη υποστήριξη, όπου αυτό απαιτείται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window