Νέα - Ανακοινώσεις|

Ο Πύρρος Δήμας, υποψήφιος για να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των ευρωεκλογών επισκέφτηκε στο γραφείο του το δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, με τον οποίο συνδέεται φιλικά εδώ και πολλά χρόνια.

Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων ευρωβουλευτών και η κρισιμότητά τους σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται να απομονωθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο ακραίες φωνές που βάλλουν κατά της δημοκρατίας.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων εξήρε τη συνεισφορά του κ. Δήμα στον τομέα του αθλητισμού αλλά και στους αγώνες της ομογένειας, τονίζοντας ότι μια πιθανή εκλογή του στην ευρωβουλή θα έχει θετικές επιπτώσεις για την Ήπειρο και τους ομογενείς, λειτουργώντας ως μοχλός πίεσης προς το γειτονικό κράτος προκειμένου να σεβαστεί τα δικαιώματα των ελλήνων της Αλβανίας, να εναρμονιστεί με τους ευρωπαϊκούς κανόνες και να ολοκληρώσει την ενταξιακή του πορεία στην Ε.Ε.

Παράλληλα, ο κ. Μπέγκας έθεσε τα ζητήματα της άμεσης διασύνδεσης της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και την απευθείας διεκδίκησης ευρωπαϊκών πόρων από τους δήμους με τη θεσμοθέτηση Διαχειριστικών Αρχών σε επίπεδο δήμων ζητώντας από τον κ. Δήμα να τα υποστηρίξει.

«Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στον φίλο Πύρρο Δήμα, ο οποίος πέρα από τις μεγάλες αθλητικές του επιτυχίες μέσα από τις οποίες έκανε περήφανο τον ελληνικό λαό, έχει αποδείξει ότι με τους αγώνες του μπορεί να αποτελέσει έναν άξιο πρεσβευτή της Ηπείρου και των Ιωαννίνων στα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα. Είμαι σίγουρος ότι η εκλογή του θα ωφελήσει τον τόπο μας», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window