Νέα - Ανακοινώσεις|

Η «κατασκευή διοικητικού κέντρου με αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο κτίριο Δομπόλη» εντάχτηκε στο πρόγραμμα «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή 2021-2027» με συνολικό προϋπολογισμό 12,4 εκ. ευρώ.

Η παρέμβαση αφορά την ανακατασκευή 6.000 τμ κτιριακής υποδομής, ενώ οι τεχνικές παρεμβάσεις περιλαμβάνουν τις απαραίτητες εργασίες λειτουργικής ανακαίνισης για τη σχεδιαζόμενη ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου.

«Το στοίχημα της δημοτικής μας αρχής είναι να καταστήσουμε το κτίριο λειτουργικό πέραν του ωραρίου που έχει μια δημόσια υπηρεσία, το οποίο σημαίνει να το αξιοποιήσουμε και με τη φιλοξενία δράσεων τις απογευματινές ώρες ώστε να καταστεί ένας σύγχρονος πολυχώρος.

Στην προσπάθειά μας αυτή θα ζητήσουμε τη συνδρομή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτι που οφείλουμε να κάνουμε λόγω της ιστορικής του σύνδεσης με το κτίριο.

Τέλος, σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου θα αναζητηθούν διάφορες βελτιώσεις σε σχέση με τη λειτουργία του κτιρίου, λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές ανάγκες των υπηρεσιών οι οποίες δεν αποτυπώθηκαν αντικειμενικά στη φάση της προμελέτης, βάση της οποίας διεξήχθη ο διαγωνισμός», δήλωσε ο δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window