Νέα - Ανακοινώσεις|

Ο δήμος Ιωαννιτών, ως  «Υγιής Πόλη» και ως μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας  συμμετέχει  στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας.

Το φετινό σύνθημα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας   «My Health – my right – Η Υγεία μου, δικαίωμά μου» επιλέχθηκε για να υπερασπιστεί το δικαίωμα όλων στην πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, στην ενημέρωση σε θέματα υγείας  και στην ελευθερία από τις διακρίσεις.

               Στο πλαίσιο αυτό, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων & Έμφυλης Βίας, με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ιωαννιτών και με τη συνεργασία του Τμήματος Ιατρικής  της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διοργανώνει τις εξής εκδηλώσεις προαγωγής της υγείας, ενημέρωσης και ισότιμης πρόσβασης των πολιτών σε θέματα υγείας:

  • ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Απριλίου και ώρα 12:00 στο Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ιωαννιτών, επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11 (ΚΕΠΑΒΙ, κατάστημα 118), σε συνεργασία με την μαιευτική – γυναικολογική κλινική του ΠΓΝΙ.
  • ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ  “Οι πολίτες ρωτούν και οι ειδικοί απαντούν, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Απριλίου και ώρα  7.00 μ.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το εργαστήριο γενετικής στην κλινική πράξη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

H Aντιδήμαρχος

Σοφία Μαρκούλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window