Νέα - Ανακοινώσεις|

Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την οικιακή κομποστοποίηση προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν 3 δράσεις με περίπτερο ενημέρωσης (stand) όπου όσοι πολίτες επιθυμούν να προμηθευτούν οικιακό κομποστοποιητή θα υπογράφουν την σχετική υπεύθυνη δήλωση και θα ενημερώνονται για τις ώρες και ημέρες που μπορούν να περάσουν από το εργοτάξιο ώστε να παραλάβουν τον κομποστοποιητή.

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των πολιτών αλλά και με στόχο την προσέλκυση τους στο περίπτερο, θα διανέμονται σακουλάκια με compost για χρήση σε φυτά κλπ.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις θα λάβουν χώρα ως εξής:

1.       Στην πλατεία Κατσικά το Σάββατο 20/04 και ώρα 10.00 -.14.00 με στόχο να ενημερώσουμε μόνιμους κατοίκους της περιοχής.

2.       Στην πλατεία Μαβίλη το Σάββατο 20/04 και ώρα 17.00 – 21.00 με στόχο να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες καθώς είναι ένα ιδιαίτερα πολυσύχναστο σημείο από κατοίκους όλων των περιοχών.

3.       Στην πλατεία Χατζή την Τρίτη 23/04 και ώρα 09.30-13.30 με στόχο να ενημερώσουμε μόνιμους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι θα επισκεφτούν την πλατεία λόγω λαϊκής αγοράς εκείνη την ημέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window