Νέα - Ανακοινώσεις|

Συνάντηση με την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, Μαρία Τσολάκη, είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας, Σοφία Μαρκούλα.

Στη διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κοινωνική πολιτική του δήμου και τη δράση του Κέντρου καθώς και τρόποι καλύτερης συνεργασίας και διασύνδεσης με σκοπό την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Η κ. Τσολάκη ζήτησε τεχνική υποστήριξη από το δήμο Ιωαννιτών με το δήμαρχο να προτείνει την υπογραφή μιας προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των δύο φορέων.

Ο κ. Μπέγκας τόνισε πως η συνεργασία που υπάρχει ήδη μπορεί να αναπτυχτεί ακόμα περισσότερο, προσθέτοντας ότι η κ. Μαρκούλα ως αρμόδια αντιδήμαρχος θα αναλάβει ένα πιο επιτελικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή.

«Η κοινωνική πολιτική είναι ένας τομέας στον οποίο η δημοτική μας αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Από την προηγούμενη θητεία μας έχουμε αποδείξει ότι εργαζόμαστε μεθοδικά με στόχο να απλώσουμε ένα δίχτυ προστασίας στις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε συνέργιες και το Κέντρο Κοινωνική Πρόνοιας Ηπείρου με την πρόεδρό του κ. Τσολάκη, είναι πάντα δίπλα μας. Το ίδιο κάνουμε και εμείς, με όσες δυνάμεις έχουμε προκειμένου να συνδράμουμε το έργο τους. Είμαι σίγουρος ότι μόνο αν θέσουμε κοινούς στόχους και τους υπηρετήσουμε συλλογικά μπορούμε να καταφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window