Νέα - Ανακοινώσεις|

Στον ορισμό των αιρετών αλλά και των πολιτών που θα συμμετέχουν στα διοικητικά συμβούλια της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων», της «Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Ακινήτων Ιωαννίνων», καθώς και του νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου, ειδικού σκοπού, με την επωνυμία «Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης Ενημέρωσης Ιωαννίνων» προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων στη συνεδρίαση της Δευτέρας.

Πιο αναλυτικά, το νέο Δ.Σ. της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων» απαρτίζεται από τους Γεώργιο Καψάλη, Κωνσταντίνο Κρικώνη και Σταύρο Τασιούλα με αναπληρωματικούς του Ευάγγελο Γιαννούλα, Πέτρο Παλάσχα και Σοφία Μαρκούλα από τη δημοτική αρχή, τη Λούλα Βέρμπη με αναπληρωματικό τον Γιώργο Παππά από την αντιπολίτευση και τους Γιάννη Παπαγεωργίου, Αγνή Δρίμτζια, Λεμωνιά Θωμά και Χαρίλαος Μάντζιος ως πολίτες με αναπληρωματικούς τους Νικόλαο Ντάσιο, Αριστέα Λίτου, Δημήτρη Κάτσενο και Ευφροσύνη Παπαηλία.

Πρόεδρος με πρόταση του δημάρχου ορίζεται ο Γεώργιος Καψάλης, και αντιπρόεδρος η Αγνή Δρίμτζια.

Το νέο Δ.Σ. της «Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Ακινήτων Ιωαννίνων» απαρτίζεται από τους Δημήτρη Νάστο, Κωνσταντίνο Κρικώνη και Αλέκα Βακαλοπούλου από την πλειοψηφία με αναπληρωματικά μέλη τους Σταύρο Τασιούλα, Στέφανο Σίντο και Σοφία Μαρκούλα. Από την αντιπολίτευση ορίστηκαν ως τακτικό μέλος ο Γιώργος Αρλέτος και αναπληρωματικό η Ελένη Ακονίδου.

Εκπρόσωποι των πολιτών ορίστηκαν οι εξής:

Ντίνα Μπακόλα, Θεόδωρος Μπάσιος, Νικόλαος Ζήκος, Σωτήρης Τσουκαρέλης, Χριστίνα Παραγανά, ως τακτικά μέλη και Αλεξάνδρα Μάντζιου, Νικόλαος Παύλου, Ηρακλής Αντωνίου, Βασλική Τσούνη και Γιώργος Στεργιούλης ως αναπληρωματικά.

Πρόεδρος μετά από πρόταση του δημάρχου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Νάστος, και αντιπρόεδρος η Ντίνα Μπακόλα.

Τέλος, στο νέο Δ.Σ. του νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου, ειδικού σκοπού, με την επωνυμία «Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης Ενημέρωσης Ιωαννίνων» ορίστηκαν να συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Κρικώνης και ο Γιώργος Παππάς ως τακτικά μέλη εκ μέρους της πλειοψηφίας, με αναπληρωματικά την Γεωργία Γιώτη και του Ηλία Αρλέτο. Ο Νίκος Τσόλης ως τακτικό μέλος της αντιπολίτευσης και ο Γιάννης Αϊβατίδης ως αναπληρωματικό, ενώ οι πολίτες – τακτικά μέλη είναι οι Κωνσταντίνος Λαόσογλου, Βριγινία Γκέκα, Πόπη Στεφανίδη, Νικόλας Παπαΐωάννου, Χρήστος Ιωάννου και Αλεξάνδρα Μπέγκα με αναπληρωματικά τους Παναγιώτη Σιαχούλη, Αγνή Δρίμτζια, Ελένη Κιτσούλη, Μαρία Κατσαράκη, Δέσποινα Ευτυχιάδου- Βάββα και Σιμέλα Μωυσιάδου.

Με πρόταση του δημάρχου, πρόεδρος αναλαμβάνει ο Νίκος Τσόλης και αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Λαόσογλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window